Project Amazing

Project Amazing

Een prachtig initiatief voor jongeren met een beperking

Jongeren en jong volwassenen met een beperking hebben hun eigen plek in de maatschappij nodig. Toch is dit niet altijd eenvoudig. Vaak weten ze de weg niet te vinden en lopen ze tegen een berg van obstakels aan. Project Amazing: letterlijk vertaald als prachtig en wonderbaarlijk, wil door middel van een netwerkgroep hen en hun ouders/omgeving helpen een weg naar deze plek te vinden. De vergeten doelgroep!

Voor ouders van deze groep is er het Open Huiskamer project in De Prenter in Vianen. Een vaste dag in de week kan er gebruik worden gemaakt van de huiskamer voor bijvoorbeeld samen koken, eten, koffiedrinken, een luisterend oor, thema-avonden, huiswerkklas etc. Daarnaast worden er speelochtenden en uitjes georganiseerd en heeft Project Amazing ook voor de zorgintensieve jongeren activiteiten op de planning staan.

Stichting Welzijn Vianen faciliteert en ondersteunt Project Amazing en wil in de toekomst ook andere zelfhulpgroepen te ondersteunen, mits hieraan behoefte blijkt te zijn.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer met Diana Wagenaar: 06-15075059, e-mailadres: projectamazing@hotmail.com of via de Facebookpagina

Hulp nodig of vragen?